Word abonnee

Kies het abonnement dat bij jou past

Helden Magazine is het sporttijdschrift voorbij bloed, zweet en trainen. In Helden Magazine delen kampioenen hun geheimen en leer je de mens achter de topsporter kennen.

 

Kies het abonnement dat bij jou past en haal Helden Magazine voordeliger in huis. Wil je Helden Magazine als eerste op je deurmat ontvangen én gratis toegang tot de Helden Media app krijgen? Kies dan een van de drie papieren abonnementen. Liever alleen een digitaal abonnement? Dat kan ook! Bestel jouw digitaal jaarabonnement hieronder.

BESTEL HELDEN MAGAZINE ONLINE

Heb jij de nieuwste Helden nog niet in huis of is jouw verzameling nog niet compleet? Geen probleem! Je kunt de Helden namelijk ook online bestellen.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie

Bestel nu!

Wat anderen zeggen

ALGEMENE VOORWAARDEN

Abonnementen gelden tot wederopzegging en worden automatisch verlengd, tenzij anders aangegeven. Abonnementen die jij cadeau geeft op Helden stoppen automatisch. (Prijs)wijzigingen voorbehouden. De actie is alleen geldig als je het afgelopen half jaar geen abonnee van Helden bent geweest. Voor abonnementen in het buitenland gelden andere prijzen en condities. Deze worden op aanvraag verstrekt door onze abonnementenservice.