Word abonnee

Live met Justin Kluivert en Epke Zonderland voor zieke kinderen

Blog

Live met Justin Kluivert en Epke Zonderland voor zieke kinderen

26 maart 2020
2 tot 7 minuten lezen

Tijdens de coronacrisis slaan Helden en Stichting Gilat de handen ineen voor kinderen die in het ziekenhuis liggen of ziek thuis zijn. Met een livestream, waarbij ze hun (sport)helden ontmoeten en vragen kunnen stellen, krijgen zieke kinderen een positieve afleiding in deze extra moeilijke tijd. Justin Kluivert beet woensdag het spits af en beantwoordde vragen van een groep kinderen uit acht verschillende ziekenhuizen.

Vanwege het coronavirus is het voor zieke kinderen nu een extra moeilijke tijd. Er zijn beperkte bezoekregelingen. Alle andere initiatieven die voor afleiding zorgen zijn afgelast. Er mogen geen zangers, sporters of andere bekende mensen meer bij ze langskomen. Speciaal voor de kinderen en jongeren die nu extra hard getroffen zijn, organiseren Helden en Stichting Gilat online meet & greets met bekende (sport)helden. In deze livesessies beantwoorden zij alle vragen van de kinderen.

Justin Kluivert trapte op woensdagmiddag de eerste livestream af vanuit zijn huis in Rome. Hij inspireerde de kinderen met verhalen en tips. Zo legde hij uit hoe ze fit en positief kunnen blijven. Hierbij een video-compilatie van de livestream:

Tekst gaat verder onder de foto

De komende periode proberen we zo veel mogelijk sessies met verschillende sporters te organiseren. Vanmiddag om 15.30 uur gaat Marit Bouwmeester live in de tweede sessie. Ook Epke Zonderland en Vivianne Miedema zegden hun medewerking toe.

Wil je meer weten vanuit Helden (Barbara Barend) of Stichting Gilat (Jair Eisenmann)? Neem dan contact met ons op via Kelly van Tilborg (06-83205534) of kelly@helden.media.

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Mocht er interesse zijn in beeldmateriaal, dan ook graag contact opnemen met Kelly van Tilborg.

Delen: