Word abonnee

Hebben, zien of doen

Hebben, zien en doen: ABN AMRO World Tennis Tournament

door: Robert Prins
15 februari 2015

De biografie van John de Wolf, de WK afstanden en het ABN AMRO World Tennis Tournament deze week in hebben, zien en doen.

Hebben – Biografie van John de Wolf

John de Wolf speelde tijdens zijn voetballoopbaan onder andere voor Feyenoord, FC Groningen en het Engelse Wolverhampton Wanderers. Met de Rotterdamse club won hij drie keer de beker en één keer het landskampioenschap (1993). Op 17 februari verschijnt zijn biografie en die is onder andere hier te bestellen.

Zien – WK afstanden

De NOS doet vandaag en morgen verslag van de WK afstanden. Het evenement is te volgen op televisie, radio en internet. De televisie-uitzending begint vandaag om 12:55 en duurt tot 17:51. Morgen kunt u vanaf 13:10 inschakelen.

Doen – ABN AMRO World Tennis Tournament

Vandaag vinden de tweede halve finales van het ABN AMRO World Tennis Tournament plaats. In de middag neemt Gilles Simon het op tegen Tomáš Berdych. Later op de avond spelen Stan Wawrinka en Milos Raonic de tweede halve finale. De twee winnaars spelen morgen de finale. Voor beide dagen zijn nog steeds kaarten te koop. Kijk hier voor meer informatie.  

Delen: