Word abonnee

Hebben, zien of doen

Hebben, zien en doen: Ajax-Feyenoord

door: Robert Prins
24 januari 2015

De biografie van Novak Djokovic, NOS Studio Sport Eredivisie en SPM Shoeters Deze week in hebben, zien en doen.

Zien – NOS Studio Sport Eredivisie

Ajax en Feyenoord staan zondagmiddag weer tegenover elkaar. De Klassieker wordt door velen gezien als de belangrijkste en mooiste wedstrijd van het jaar. Het duel begint zondag om 12:30. NOS Studio Sport Eredivisie zendt zondagavond om 19:00 een uitgebreide samenvatting uit van de wedstrijd.

Hebben – Novak Djokovic

Op dit moment komt Novak Djokovic in actie op de Australian Open. In tegenstelling tot spelers als Roger Federer en Rafael Nadal groeide de nummer één van de wereld op in een land dat in staat van oorlog verkeerde. In zijn biografie het indrukwekkende verhaal van een jonge tennisser, die overdag trainde op verlaten tennisveldjes en ’s nachts de schuilkelders in moest. Het boek is onder andere hier te koop.

Doen – SPM Shoeters

Altijd al een keer een Nederlandse basketbalclub in actie willen zien tegen een Europese tegenstander? Dat kan. Komende dinsdag om 20:00 nemen de SPM Shoeters het in de eigen Maaspoorthal op tegen Tartu University Rock uit Estland. Kaarten zijn hier verkrijgbaar. Op zondag neemt de ploeg het in eigen huis nog op tegen Rotterdam Basketbal College. Ook voor deze wedstrijd, die om 16:00 begint, zijn er nog kaarten te krijgen.

Delen: