Word abonnee

Hebben, zien of doen

Hebben, zien en doen: EK handbal

door: Robert Prins
14 december 2014

De nieuwe editie van Hard Gras, het EK handbal in Kroatië en het Wildcard Toernooi rolstoeltennis. Deze week in hebben, zien en doen.

Hebben – Hard Gras
De nieuwste editie van Hard Gras is uit. In deze 99ste editie, februari 2015 verschijnt nummer 100, staat onder andere het reisverslag dat Thomas Heerma van Voss maakte over een boottrip van IJmuiden naar Newcastle. Zijn verhaal staat in het teken van doelman en penaltykiller Tim Krul. Het voetbaltijdschrift voor lezers is sinds 9 december onder andere te koop via de website www.hardgras.nl. Prijs: 8,95 euro.

Zien – EK handbal
De Nederlandse handbaldames zijn door naar de volgende ronde van het EK handbal in Kroatië. De dames spelen zondag de eerste wedstrijd van de hoofdronde, om 20.15 uur is Slowakije de tegenstander. Vervolgens speelt het team van bondscoach Henk Groener op dinsdag tegen Montenegro (20.15 uur) en op woensdag tegen Frankrijk (18.00 uur). Alle wedstrijden van Nederland zijn live te volgen op NOS.nl.

Doen – Wildcard Toernooi rolstoeltennis
In de aanloop naar het NK Tennis volgende week in Rotterdam wordt er dit weekeinde het Wildcard Toernooi rolstoeltennis gespeeld. Het Wildcard Toernooi enkelspel wordt afgewerkt bij Bent Sport in Zevenaar en is toegankelijk voor publiek. Het toernooi duurt tot en met zondag 14 december, de winnaars komen van 16 tot en met 21 december in actie op de Lotto NK Tennis in het Topsportcentrum in Rotterdam. Kaarten voor het NK Tennis zijn verkrijgbaar op: www.knltb.nl

Delen: