Word abonnee

Hebben, zien of doen

Hebben, zien en doen: Schaatsen voor het Rijks

door: Redactie Helden
6 december 2014

Het boek WK voetbal aller tijden, een Duitse dopingdocumentaire en schaatsen voor het Rijksmuseum. Deze week in hebben, zien en doen.

Hebben – Het boek WK Voetbal aller tijden
Wilfred Luijckx (1979) wilde als tiener altijd al sportjournalist worden, oftewel de opvolger van Mart Smeets. Hij volgde de sportwereld sinds 1988 op de voet en schreef eerder al de boeken: Top 100 van de Nederlandse Sport en de Top 50 van de Belgische Sport. Binnenkort verschijnt zijn derde boek, genaamd WK voetbal aller tijden.

Helden geeft vijf exemplaren cadeau. Wil jij dit boek winnen? De eerste vijf mensen die zich inschrijven voor onze nieuwsbrief krijgen het boek toegestuurd.

Zien – Duitse dopingdocumentaire
De NOS zendt zondag de Duitse dopingdocumentaire: Geheimsache Doping, wie Rusland seine Sieger macht uit. In de documentaire komen de grootschalige dopingpraktijken in Rusland naar voren. Het gaat hierbij om coaches, sporters en officials van het Russische antidopingagentschap. Daarnaast komt ook de Russische regering aan bod. De documentaire begint om 16:05 en is te zien op NPO 1 en NOS.nl.

Doen – Schaatsen voor het Rijksmuseum
De mooiste ijsbeleving van Nederland. Tot 1 februari kan er geschaatst worden voor de mooiste achtergrond van Amsterdam. Op het Museumplein is recht voor het Rijksmuseum een kunstijsbaan aangelegd waar dagelijks, van 10.00 uur tot 21.00 uur (en op vrijdagen en zaterdagen tot 22.00 uur) geschaatst kan worden. Entree kost 3,50 euro per persoon en uiteraard is er ook een brasserie waar schaatser zich kunnen opwarmen.

Bezoek voor meer informatie de website van Ice Amsterdam.

Delen: