Word abonnee

Held van de week

Held van de maand april

door: Redactie Helden
30 april 2015

De afgelopen maand konden de lezers van Heldenonline.nl elke week stemmen op hun favoriete sportheld. Wij hebben nu de vier Helden van de Week op een rijtje gezet en zijn benieuwd wie volgens jou de titel Held van de Maand maart verdient.

NEC Nijmegen

De Jupiler-league club NEC Nijmegen is vanaf volgend seizoen weer terug in de Eredivisie. NEC leverde een unieke prestatie door maar liefst zeven wedstrijden voor het einde van de competitie al verzekerd te zijn van een ticket voor de Eredivisie. 

Reactie aanvoerder Rens van Eijden.

Max Verstappen

Hij kwalificeerde zich als dertiende voor zijn dertiende Grand Prix. In China rukte de zeventienjarige Max Verstappen op naar de achtste plaats en hij liet weer verbluffende inhaalacties zien. Twee ronden voor het einde begaf de Renault-motor van zijn Toro Rosso het opnieuw. Geen punten, maar wel opnieuw lof van iedereen in de Formule 1.

Reactie analist Robert Doornbos over Max Verstappen.

Fed Cup-team

Arantxa Rus won deze maand met het Fed Cup-team het beslissende derde punt van Australië. Hierdoor promoveert Nederland naar de wereldgroep. Tennisster Kiki Bertens was eerder in twee sets te sterk voor de Australische Casey Dellacqua.

Reactie tennisster Kiki Bertens. 

Landstede volleybal

Het Zwolse Landstede Volleybal prolongeerde deze maand op overtuigende wijze de landstitel. De finale tegen Lycurgus werd zondag met indrukwekkende cijfers beslist, na de derde zege in een week tijd (3-0) kon het grote kampioensfeest beginnen. 

Reactie Frank Lubberts

Delen: