Word abonnee

Held van de week

Wie wordt de Held van de Week 25 augustus

door: Redactie Helden
25 augustus 2014

Voor de Held van de week  koos Barbara deze keer voor de uitblinker van Ajax-PSV Luciano Narsingh, Sharon van Rouwendaal en Max Verstappen.

Luciano Narsingh 
Narsingh speelt sinds de zomer van 2012 in Eindhoven, maar kende een lastig eerste jaar vanwege blessures. Ook het afgelopen seizoen tobde de aanvaller met zijn fitheid. Inmiddels is dat verleden tijd. Met een assist en een doelpunt in de gewonnen topper tegen Ajax (1-3) bewees Narsingh dat hij van grote waarde is.

Barbara: “Narsingh is een van de grootste talenten. Terugkomen na tegenslag is ontzettend moeilijk. Laat deze nominatie een aanmoediging zijn.”

Sharon van Rouwendaal
Ze won bij de EK in Berlijn al goud op de tien kilometer en zilver op de vijf kilometer in het open water. Zondag heeft Van Rouwendaal opnieuw een medaille aan haar erelijst toegevoegd. Ditmaal op de langebaan. Ze greep het zilver op de 400 meter vrije slag en sloot zo haar succesreeks in Berlijn in stijl af. Met 4.03,76 verbeterde ze bovendien haar eigen Nederlandse record en was ze maar 0,52 langzamer dan winnares Jazmin Carlin.

Barbara: “Sharon had vorige week de pech dat ze in de week van Dafne Schippers met haar prestaties in het open water ondersneeuwde. Op de langebaan blonk ze weer uit en daarom wederom een nominatie.”

Max Verstappen
De pas zestienjarige Max Verstappen tekende afgelopen week een contract bij Scuderia Toro Rosso en zal in 2015 zijn debuut maken in de Formule 1. De zoon van Jos Verstappen wordt daarmee de jongste coureur ooit in de koningsklasse van de autosport. Wat voor moois staat hem allemaal nog te wachten?

Barbara: “Max moet het nog maar gaan bewijzen, maar het gegeven dat hij op zo'n jonge leeftijd al Formule 1 mag gaan rijden is reden genoeg. Ook Max Verstappen verdient een nominatie voor de titel Held van de Week.”

Delen: