Word abonnee

Helden in het nieuws

Coverhelden Estavana en Rafael in verwachting

door: Redactie Helden
27 december 2016

Prachtig nieuws uit huize Polman-Van der Vaart! Estavana is in verwachting van een kleine held. Ze maakte het prachtige nieuws vandaag bekend via instagram. In de nieuwste Helden spraken wij Estavana al over haar kinderwens. 

Estavana, jij hebt weleens gezegd dat je jong kinderen wil.

Estavana: “Klopt. Voor het lichaam kan het geen kwaad als ik er een jaar zwanger tussenuit ga. En zeker voor het lichaam van een topsporter die al best een tijdje bezig is, is het niet verkeerd. In mijn team zitten een paar moeders, een speelster heeft al twee kinderen. Raf en ik vinden beiden dat een kind krijgen een geschenk is.”

Rafael: “Ik zou het geweldig vinden als het ons is gegund dat we samen een kindje krijgen, maar dat is niet aan de orde. Natuurlijk ben ik een betrokken vader. Ik ben er door omstandigheden niet altijd voor Damian. Het tienminutengesprek op school, daar ben ik helaas nooit bij. Sinterklaas wil ik samen met hem vieren. Met kerst moet ik Damian delen. Dat had ik anders gewild, maar het is helaas zo. Het belangrijkste: Damian is blij en daar gaat het om.”

Hebben jullie trouwplannen?

Estavana: “Dat zit niet in de planning. Maar zeg nooit ‘nooit’.

Natuurlijk, als meisje heb ik ook altijd gedroomd van een huwelijk als een prinses. Maar dan wel met een echt knappe prins, haha. Dus niet met jou, Raf.”

Gaat het kind wel Van der Vaart heten?

Estavana, lachend: “Dan moet hij wel heel lief zijn.”

Lees het volledige artikel op Blendle!

Delen: