Word abonnee

Helden in het nieuws

Het Israëlische avontuur van Jordi Cruijff en Peter Bosz

door: Redactie Helden
16 maart 2016

Peter Bosz werd begin dit jaar trainer van Maccabi Tel Aviv. Hij tekende een contract voor anderhalf jaar bij de club van technisch directeur Jordi Cruijff. Hoe bevalt het leven van de twee Nederlanders in Israël? De filmcrew van Onze Helden zocht ze op in Tel Aviv.

Jordi Cruijff, zoon van Johan Cruijff. Hoe vaak zal hij dat in zijn leven niet gehoord hebben? Jordi vindt het prima, hij heeft zijn eigen carrière en is trots op zijn vader.

Tegenwoordig woont en werkt hij in Israël. Maccabi Tel Aviv is sinds zijn komst drie keer op rij landskampioen geworden. Sinds begin van dit jaar is het, na een aantal eerdere flirts, dan toch gelukt om Peter Bosz los te wekken van Vitesse. En dus staan er nu twee Nederlanders aan het roer bij Maccabi Tel Aviv. Hoe gaat het met de mannen? Bevalt het in Israël? In de nieuwe aflevering vertellen beide mannen over de stad, de club en over de ziekte van Johan Cruijff.

De hele aflevering van Onze Helden is nu voor KPN-abonnees te zien via iTV en Play van KPN. Check http://www.kpn.com/presenteert voor meer informatie. Een andere aflevering bekijken? Dat kan via http://www.kpn.com/onzehelden.

Delen: