Word abonnee

Helden in het nieuws

In beeld: Heldens mooiste 07-03-2016

door: Redactie Helden
7 maart 2016

Helden Online plaatst wekelijks de mooiste juichmomenten, doelpunten en acties van onze Helden van de afgelopen week. Deze week: schaatser Kjeld Nuis wordt vader, de 9-darter van Michael van Gerwen op het UK Open en een mooie goal van Manon Melis op het OKT tegen Noorwegen.

De 26-jarige Kjeld Nuis en zijn vriendin Jill krijgen een kindje! Zondagochtend maakte Kjeld het mooie nieuws bekend via een paar liefdevolle foto's op zijn instagramaccount.

Michael van Gerwen is in 2016 gewoon doorgegaan met waar hij mee bezig was: winnen. Op de UK Open sloeg Mighty Mike weer toe door onder meer 4x te finishen vanaf 170. Nog mooier was de 9-darter die hij gooide tegen Rob Cross in de vierde ronde. Het leverde hem ook nog eens 10.000 Engelse pond op.

 

Hoewel de OranjeLeeuwinnen met 4-1 verloren van Noorwegen op het OKT in eigen land en hierdoor nog maar een kleine kans maken op kwalificatie voor de Olympische Spelen, was er via Manon Melis nog een lichtpuntje tegen de Noren. De ervaren aanvalster werd met een prachtige pass van Kelly Zeeman de diepte ingestuurd en troefde de Noorse doelvrouw koelbloedig af.

Delen: