Word abonnee

Helden in het nieuws

In beeld: Heldens mooiste 18-04-2016

door: Redactie Helden
18 april 2016

Helden Online plaatst wekelijks de mooiste juichmomenten, doelpunten en acties van onze Helden van de afgelopen week. Deze keer: De Nederlandse turners plaatsen zich voor Rio de Janeiro, Max Verstappen in vorm tijdens de Grand Prix van China en Heurelho Gomes is de reddende engel bij Watford.

Moving Max
Max Verstappen deed zondag tijdens de Grand Prix van China weer van zich spreken. De coureur van Toro Rosso viel bij de start ver terug, maar knokte zich gedurende de race weer omhoog. Het slotakkoord volgde in de laatste ronde, toen Max op mooie wijze de Williams van Valteri Bottas passeerde.

 

TopTurners
Weer een Nederlandse ploeg naar de Olympische Spelen! De turners met onder meer Epke Zonderland in het team, plaatsten zich zondag voor Rio. En daar waren zij natuurlijk zeer blij mee!

Genius Gomes
Herinner je je Heurelho Gomes nog, de voormalig keeper van PSV die in de kwartfinales van de Champions League tegen Lyon in 2005 de held was door meerdere penalty’s te stoppen? De emotionele doelman toonde zaterdag wederom zijn klasse bij Watford. Tegen West Bromwich Albion stopte hij maar liefst twee strafschoppen!

 

Delen: