Word abonnee

Helden in het nieuws

In beeld: Heldens mooiste 21-3-2016

door: Redactie Helden
21 maart 2016

Helden Online plaatst wekelijks de mooiste juichmomenten, doelpunten en acties van onze Helden van de afgelopen week. Deze keer: feest bij de handbaldames, een woedende Max Verstappen en goud voor Sifan Hassan op de 1.500 meter van de WK Indoor.

Op naar Rio!
De Nederlandse handbalvrouwen gaan naar Olympische Spelen! Op het OKT in het Franse Metz slaagden de dames erin om achtereenvolgens Frankrijk (24 – 17), Japan (33 – 25) en Tunesië (46 – 20) te verslaan. En dat was natuurlijk reden voor een feestje!

 

En het bleef nog lang onrustig in Metz! Enorme ontlading bij Oranje heldinnen na plaatsing voor de Olympische Spelen.

Posted by Ziggo Sport Totaal on Saturday, March 19, 2016

 

'Dat puntje kan me geen zak schelen'
Minder groot feest was het bij Max Verstappen in Australië. De jonge Nederlander had zich nog als vijfde gekwalificeerd, maar eindigde in de race slechts als tiende. Zijn teamgenoot Carlos Sainz ging niet voor hem aan de kant en bij zijn pitstop stonden zijn banden niet klaar. En dus was Max even goed pissed off.

 

Of Max een beetje boos is over de gang van zaken bij Toro Rosso in Australië? Wij denken van wel: 'Voor mij maakt dat puntje echt geen zak uit'

Posted by Ziggo Sport Totaal on Sunday, March 20, 2016

 

De eerste mondiale titel voor Sifan Hassan
Sifan Hassan veroverde op de WK Indoor in Portland op imponerende wijze de gouden medaille. Haar concurrent Dawit Seyaum probeerde Hassan meerdere keren te passeren, maar de ijzersterke Nederlandse bleef de Ethiopische voor en pakte het goud op de 1.500 meter. Het is haar eerste mondiale titel.

 

 

Delen: