Word abonnee

Helden in het nieuws

In beeld: Heldens mooiste 28-03-2016

door: Redactie Helden
28 maart 2016

Helden Online plaatst wekelijks de mooiste juichmomenten, doelpunten en acties van onze Helden van de afgelopen week. Deze keer: het eerbetoon aan Cruijff tijdens Nederland – Frankrijk, een sublieme vangbal van Novak Djokovic en een prachtig doelpunt van Jamie Vardy.

Ode aan Johan Cruijff
Een dag voor de interland tussen Nederland en Frankrijk overleed plotseling de grootste voetballer die Nederland heeft gekend: Johan Cruijff. Overal werd hij herdacht, ook tijdens Nederland – Frankrijk. In de veertiende minuut werd het spel stilgelegd en gingen de handen voor de legende op elkaar.

 

Catchy Djokovic
Novak Djokovic behoort al jaren tot de tennistop en weet de ballen altijd goed te raken. Maar een tennisbal vangen kan hij ook, zonder zijn handen te gebruiken. Zie hier zijn truc op de Miami Open.

 

Jamie Vardy ook bij Engeland niet te stoppen
Dat Jamie Vardy kan scoren, weet heel Engeland inmiddels. Bij de koploper van de Premier League, Leicester City, laat hij dat bijna wekelijks zien. Maar is hij goed genoeg voor het Engelse elftal? Die vraag beantwoordde hij zaterdag tijdens Duitsland – Engeland (2-3) met een geweldige goal. 

Delen: