Word abonnee

Helden in het nieuws

In beeld: Heldens mooiste

door: Redactie Helden
15 februari 2016

Helden Online plaatst wekelijks de mooiste juichmomenten, doelpunten en acties van onze Helden van de afgelopen week. Deze keer: De tranen van tweevoudig wereldkampioen Jorien ter Mors, een oplettende umpire bij het ABN Amro World Tennis Tournament en het Catalaanse eerbetoon aan Johan Cruijff. 

Het beeld van de WK afstanden in het Russische Kolomna. Jorien ter Mors ging tot twee keer toe tot het gaatje, was zwaar uitgeput, maar won wel. Van een tussenjaar is inmiddels geen sprake meer, de Enschedese laat dit seizoen zien hoe ze kan afzien. En dan volgen de prijzen snel…

Tijdens de halve finale tussen Gaël Monfils en Alexander Zverev op het ABN Amro World Tennis Tournament dreigde een kiezelharde return van Monfils in de tribunes te belanden. Gelukkig zat de umpire goed op te letten en beschikte hij daarnaast ook nog eens over een prima reflex. Zo raakte er gelukkig niemand gewond in Ahoy en kon Richard Krajicek met een tevreden gevoel terugkijken op het evenement. 

In Barcelona raken ze er niet over uitgepraat: de strafschop in het met 6-1 gewonnen thuisduel tegen Celta de Vigo. Lionel Messi kon zijn 300ste voor Barcelona scoren, maar besloot de bal af te leggen op de inlopende Luis Suarez. Die wist zich wel raad met dat buitenkansje. En waar zagen we dat eerder? 

Delen: