Word abonnee

Helden in het nieuws

Mooiste beelden van 2014 deel 3

door: Redactie Helden
1 januari 2015

De redactie van Helden zocht de mooiste eigen beelden van 2014 uit. Geniet van inspirerende verhalen, gekoppeld aan mooie portretten of foto's. Hierbij de top 5 van de nummers 21 en 22 in willekeurige volgorde. Wat vind jij de mooiste foto?

Bibian Mentel

Tekst gaat verder onder de foto

Beeld: Thijs Wolzak

Bibian vertelt in een openhartig interview over de onderlinge banden in de familie. Zowel de luchtige ervaringen als haar meest heftige periode komen aan bod. Mentel overwon kanker in het begin van 2000, maar kreeg afgelopen week te horen dat ze opnieuw de strijd aan moet gaan. Als redactie wensen we Bibian en haar familie heel veel sterkte toe in deze heftige periode. Lees hier het hele interview terug.

Johan Cruijff

Tekst gaat verder onder de foto

Beeld: John Kramer

Henk van Dorp en Frits Barend kwamen speciaal voor het jubileum weer bij elkaar om een interview te houden. En niet met de minste. Johan Cruijff werd in Barcelona ondervraagd over Louis van Gaal, de WK-kansen van Nederland, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Ajax en de dood. Lees hier het hele interview.

Hockeydames

Tekst gaat verder onder de foto

Beeld: Iris Planting

De hockeyvrouwen lichten beurtelings toe hoe de ervaringen zijn op het veld en onderling. Samen maakten ze in de loop der jaren allerlei avonturen mee, die terug te lezen zijn in het artikel. “Er zijn zoveel mooie anekdotes ontstaan in de afgelopen jaren en die hebben we als hockeyvriendinnen meegemaakt,” vertelt Naomi van As. “Als je ze thuis aan anderen vertelt, is het allemaal lang niet zo grappig.” Lees hier het artikel.

Dirk Kuyt

Tekst gaat verder onder de foto

Beeld: Dirk-Jan van Dijk

Frits Barend en Bart Vlietstra gingen langs bij Dirk Kuyt en zijn familie in Istanbul. In dat interview vertelt Dirk Kuyt dat hij dolgraag voor altijd Feyenoorder zou willen zijn. Als trainer of in welke rol dan ook. Ook vertelt hij over zijn positie in het Nederlands elftal en in het gezin. Lees hier het hele interview. 

Marcel Kittel

Beeld: Marcel Krijger

In 2013 werd Marcel Kittel uitgeroepen tot de meest sexy man tijdens de Tour. In Antwerpen ontmoet Victoria Koblenko sprintkoning Kittel. 'The man with a million dollar smile'. Ze spreekt hem over ethiek, poëzie, indecent proposals en rode rozen. Lees hier het hele interview. 

Delen: