Word abonnee

Sport verbindt in moeilijke tijden

Blog

Sport verbindt in moeilijke tijden

19 maart 2020
2 tot 7 minuten lezen

Het coronavirus beheerst op dit moment volledig ons leven. Het is een drama voor iedereen. De sport ligt helemaal stil. Het EK voetbal en ook de Formule 1 op Zandvoort zijn uitgesteld. Veel sportevenementen zijn al afgelast of worden afgelast. Wij denken aan iedereen die hierdoor getroffen wordt, omdat ze ziek zijn of op een andere manier.

Ook wij bij Helden hebben onze maatregelen getroffen en nemen onze verantwoordelijkheid door thuis te werken. Maar we blijven wel ‘open’. Een kopje koffie of thee drinken doen we even niet. Je kunt ons nog steeds bellen voor al jouw vragen op het gebied van (sport)verhalen vertellen voor jouw merk, voor sportsponsoractivaties, interne activaties, strategieën, concept en uitvoering. Om gewoon even ervaringen uit te wisselen over deze voor ons allemaal zeer bijzondere tijd, om te klankborden wat hierna te doen of om elkaar gewoon even te horen en te spreken. Voor wat afleiding tijdens het thuiswerken.

We zijn op dit moment hard bezig om een nieuw magazine af te maken. We hopen dat dit op 31 maart in de winkel ligt. Een Helden zoals je van ons gewend bent met mooie verhalen en fotografie. Maar ook over het leven als topsporter tijdens de coronacrisis.

Juist in deze tijd willen we laten zien dat sport verbindt en wat sport juist ook nu kan betekenen. We zullen daarom zoveel mogelijk verhalen blijven vertellen op al onze kanalen. Mooie verhalen, maar ook de minder leuke, over het leven achter de sport. Houd onze kanalen daarom in de gaten. We zullen verhalen blijven delen via onze eigen kanalen en via onze partners, zoals Blendle.

Sport, merk en media verbinden, blijft onze passie en dat zullen we als Helden vanuit ons sporthart blijven doen, ook in deze tijden.

Zorg goed voor elkaar en vooral voor onze kwetsbaren. En lees wat vaker als je daar tijd voor hebt.

Liefs, Barbara en team Helden
020 218 10 71 / info@helden.media / barbara@helden.media

Blijf ons volgen via: Twitter & Instagram

Delen: