Word abonnee

Senior Accountmanager

Ferdi Merks

Wie is Ferdi Merks?

Afgestudeerd sportmanager. Voorheen sportmarketeer bij Trefpunt Sports & Entertainment, nu senior accountmanager bij Helden Media. Verantwoordelijk voor onze grote klanten, maar ook fervent voetballer die het beste gedijt in de spits. Tevens fanatiek mud runner en mountainbiker.

Zijn superpower is

Onze man met structuur. Ferdi is de rust zelve en bewaart het broodnodige overzicht binnen Helden. Een organisator in hart en nieren. Biedt een leidende hand wanneer dat nodig is.

Favoriete sportmoment

Epke Zonderland die in Londen goud behaalde op de rekstok met de drie vluchtelementen op rij. Ferdi was van zijn toenmalige collega’s de enige die niet op de Olympische Spelen aan het werk was. Hij stond met kippenvel in zijn eentje op kantoor te juichen. ‘HIJ STAAT!’

Wie is Ferdi’s Held?

Ferdi’s all time hero is Thierry Henry. Mensen vragen hem weleens of hij rugnummer 14 draagt vanwege Cruijff, maar dat is toch echt vanwege Henry bij Arsenal. Hij kon scoren vanuit alle hoeken, met zijn rechter- of linkerbeen, en koppen als de beste. Tot op de dag van vandaag probeert Ferdi hem te imiteren.