Word abonnee

Traffic manager

Jacqueline Oldenburg

Wie is Jacqueline Oldenburg?

Jacqueline is een ondernemer in hart en nieren en al lange tijd werkzaam als operations-, traffic- en projectmanager. Ze werkt graag samen met creatieve mensen en gaat voor talent, niet voor CV’s. Bij Helden is Jacqueline de regelaar, probeert ze structuur aan te brengen en deze ook te behouden.

Haar superpower is

Ze doet graag veel dingen tegelijk en kan veel ballen tegelijkertijd hooghouden. Ze denkt altijd in oplossingen, zowel in denken als in doen. Jacqueline is daarnaast een echt gevoelsmens: ze houdt van een grote lach, met hier en daar een kleine traan. Soms van verdriet, soms van blijdschap.

Favoriete sportmoment

De gouden medaille van Anky van Grunsven in de laatste wedstrijd met Bonfire tijdens de Olympische Spelen in 2000. Jacqueline houdt van de paardensport, maar vooral het verhaal vindt ze erg bijzonder. Bonfire ging door het vuur voor Anky. Waar je bij de meeste paarden heel lang moet oefenen voordat iets lukt, was het bij Bonfire vaak in één keer raak. De enige prijs die nog ontbrak was olympisch goud en die wonnen ze dus in 2000. Het zette Nederland als dressuurland op de kaart.

Wie is Jacqueline’s Held?

Roger Federer. Een enorm veelzijdige speler. Snel, nauwkeurig, betrouwbaar en bovenal mentaal heel sterk. Dat bewondert Jacqueline.