Word abonnee

Stagiair social media

Kelly van Ballegooijen

Wie is Kelly van Ballegooijen?

Vierdejaarsstudent SPECO Sportcommunicatie. Komt uit Gameren, een klein dorp op een kwartiertje van Den Bosch. Doet bij Helden werkervaring op als stagiair, met een focus op online. Ze leeft voor social media en voetbal. Niet alleen actief, maar ook als supporter van haar favoriete clubje Feyenoord. Daarnaast is ze groot fan van de OranjeLeeuwinnen.

Haar superpower is…

Een echte doorzetter. Gaat altijd voor het hoogst haalbare, legt de lat voor zichzelf hoog. Niets is haar te gek, ze is op allerlei vlakken inzetbaar.

Haar favoriete sportmoment is..

Het kampioenschap van Feyenoord! Dirk Kuyt wist met een hattrick het kampioenschap te verzilveren. Met tranen in haar ogen beleefde zij deze wedstrijd samen met haar ouders vanaf de bank, al zingend en springend op de bank. Een moment om nooit te vergeten!

Wie is Kelly’s Held?

Daniëlle van de Donk. Op het moment dat Kelly haar eigen dromen als profvoetbalster heeft laten varen, werden de Oranjeleeuwinnen booming. Haar oog viel toen vooral op Daniëlle, een pitbull op het veld, maar daarbuiten komt haar Brabantse nuchterheid en gezelligheid naar voren. Kelly’s grote droom is om Danielle ooit in het echt te mogen ontmoeten.