Word abonnee

Allround maker & manager

Kelly van Tilborg

Wie is Kelly van Tilborg?

Kelly is begonnen als stagiair bij Helden, maar nooit meer weggegaan vanwege haar multi-inzetbaarheid. Online marketing, social media, teksten schrijven of evenementen regelen. Ze is nergens vies van. Onlangs afgestudeerd aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Haar superpower is

Niet lullen, maar poetsen. Aan het begin van de dag verheugt Kelly zich al op een zonnig terras met haar vriendinnen. Daar haalt ze motivatie uit om hard door te werken. Kelly is positief ingesteld en altijd in voor Brabantse gezelligheid.

Favoriete sportmoment

Nederland-Mexico, WK 2014. Een ongelofelijk slot. In de 88ste minuut stond het nog 0-1. Tot Wesley Sneijder uithaalde, Arjen Robben een penalty kreeg en Klaas-Jan Huntelaar voor de overwinning zorgde. 2-1 voor Oranje. Kelly voelt de spanning nog.

Wie is Kelly’s held?

Klaas-Jan Huntelaar. Haar slaapkamerdeur hing vroeger vol met posters van de spits. Kelly is als een kind zo blij dat Huntelaar terug is gekeerd bij Ajax, omdat hij kan scoren uit alle hoeken, maar ook een leuk en normaal mens is gebleven.