Word abonnee

Client Service Director

Maike Dooper

Wie is Maike Dooper?

Maike is een avonturier in hart en nieren. Na een aantal jaren werken en wonen in Zweden, verhuisde ze een tijdje geleden, samen met haar gezin, terug naar Nederland om bij Helden aan de slag te gaan. Door haar tomeloze inzet en positiviteit maakte ze zich binnen korte tijd onmisbaar.

Haar superpower is

Heeft de zware taak om overzicht te houden in een team vol creatieve en soms eigenwijze mensen, maar door haar eigen enthousiasme en energie lukt het haar allemaal. Maike is positief en ziet altijd licht aan het einde van de tunnel. Denk daarnaast altijd aan de collega’s om haar heen en herkent ook waar mensen hun krachten liggen.

Haar favoriete sportmoment

Sport is emotie en dat vangt Maike al heel snel. Haar hele kast staat vol met mooie autobiografieën van sporters. Haar eigen sportverhaal is fijn, maar die van haar eigen man is nog mooier. Recentelijk greep het maatschappelijke verhaal van NIKE haar enorm.

Wie is Maike’s Held?

Vroeger was dat Stefan van den Berg, maar daarna heeft ze nooit meer echt een Held gehad. Ze kan wel veel ontzag hebben voor Maarten van der Weijden.