Word abonnee

Project- & accountmanager

Rosa Dieker

Wie is Rosa Dieker?

Arnhemse, wonend in Amsterdam en bij Helden actief als project- en accountmanager. Werkte hiervoor als marketing communicatie manager bij Gazelle en door haar werkzaamheden daar verliefd geworden op de Olympische Spelen. Is buiten werk altijd in voor gezelligheid en een lolletje en daardoor een fijne collega.

Haar superpower is

De term 9-tot-5-mentaliteit komt niet in haar woordenboek voor en Rosa is altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken. Neemt initiatief en verantwoordelijkheden maar denkt daarbij altijd aan de mensen om haar heen.

Haar favoriete sportmoment is

16 augustus 2016 tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro; voor Rosa een dag om nooit te vergeten. Het was haar eerste ‘live’ kennismaking met de Olympische Spelen en Rosa was erbij toen Robert Meeuwsen en Alexander Brouwer de halve finale speelden. Voor Rosa was dat een ultiem geluksmoment, met uitzicht op het beroemde strand van Copacabana.

Wie is Rosa’s Held?

Pieter van den Hoogenband. Rosa weet nog precies waar ze was tijdens de Olympische Spelen in Sydney, toen Pieter goud won op de 100 en 200 meter. Jaren later mocht Rosa haar grote held ontmoeten en voelde zich weer even dat kleine meisje van 11 jaar…