Word abonnee

Creatief strateeg

Tjeerd Kooistra

Wie is Tjeerd Kooistra?

Creatief strateeg en merkdenker. Werkte afgelopen jaren aan bureauzijde als strateeg en creative voor uiteenlopende A-merken. Voor hem zijn niet alleen organisaties en producten merken, maar ook personen zoals artiesten en sporters. Hij zoekt altijd naar het authentieke verhaal dat ten grondslag ligt aan ieder merk en dat relevant is voor fans en doelgroepen om een emotionele connectie te leggen.

Zijn superpower is

Een sfeermaker die snel kan switchen van serieus werken naar lol trappen. Bekijkt alles met gezonde afstand om op die manier zaken te versimpelen en tot de kern te komen. Maakt af waar hij aan begint: van strategie tot en met de punt en komma, the devil is in the details.

Zijn favoriete sportmoment

Voorafgaand aan de wedstrijd Ajax-Juventus mocht Tyago uit Maastricht als mascotte mee het veld oplopen. Het tienjarige jochie had de avond van zijn leven en Tjeerd genoot van het feit dat de impact van sport in een blik gevangen werd: Helden en fans.

Wie is Tjeerds Held?

Oceaan-ambassadeur Dorian van Rijsselberghe. Misschien komt het door het eilandbloed dat door zijn, maar ook een beetje door de aderen van Tjeerd stroomt. Wat sport en een sporter kan betekenen voor de pracht van de natuur; de zee. Als je dan ook nog eens mediageniek bent.. Over de perfecte ambassadeur van je merk gesproken!