Word abonnee

Health

Body Shots

Iris Planting

Health

Body Shots

door: Marlies van Cleeff en Jasper Boks
24 juli 2017
23 tot 28 minuten lezen

Een keihard trainingsregime, uitgekiende voedingsschema’s; het zijn de recepten om het lichaam geschikt te maken voor topsport. We vroegen Helden uit verschillende sporten om hun lichaam te tonen. Jaloersmakend.

Yvette Broch – 23 december 1990 – handbal:

“Als ik in de spiegel kijk, zie ik een functioneel sportlichaam. Soms is dat een beetje tegenstrijdig. Ik vind mijn lichaam niet altijd even mooi. Als mijn schouders uit een bloesje van maat 40 knappen, vind ik dat vervelend. Ik ben ook nog eens heel lang, waardoor ik me soms zo aanwezig voel. Het vrouwelijke gevoel is er een beetje vanaf. Maar aan de andere kant denk ik: dit heb ik op dit moment nodig om een goede handbalster te zijn. En ik blijf doorgaan met trainen, mijn lichaam wordt alleen maar breder en sterker. Na mijn carrière verandert dat ook wel weer. Een strak lijf vind ik mooi, maar vooral mijn schouders, armen en bovenbenen mogen dan wel wat minder.

Tekst gaat verder onder de foto

Het volledige verhaal lezen? Dat kan via Blendle door op onderstaande knop te klikken. Je kunt het magazine ook in de winkel halen óf online bestellen! 

Delen: