Word abonnee

Showcase

KPN – documentaires

Showcase

KPN – documentaires

14 maart 2018
1 tot 6 minuten lezen

Een documentairereeks van Onze Helden in het buitenland en twee grote docu’s.

Hyena’s op het IJs
Voor Hyena’s op het IJs zijn de shorttrackers Suzanne Schulting, Jorien ter Mors, Sjinkie Knegt én hun coach Jeroen Otter intensief gevolgd in aanloop en tijdens de Olympische Spelen. De bevlogen verteller Jeroen bestempelt zijn drie shorttrackers als roofdieren, als hyena’s op het ijs. Drie verschillende karakters met hetzelfde doel. KPN en Samsung zorgen met de documentaire voor een uniek en doordringend kijkje achter de schermen.

Onze Helden
In de serie Onze Helden krijg je een inkijkje in het leven van bekende en onbekende sporters die voor hun sport Nederland hebben verlaten. Ze zijn vaak helden zonder dat we het weten. We gingen mee naar trainingen, wedstrijden, zelfs naar hun huis en ontmoeten de familie. Een bijzondere reeks indrukwekkende en persoonlijke afleveringen met veel exclusieve beelden en persoonlijke interviews.Marianne
Wij volgden wielrenster Marianne Vos een periode lang waarin zij openhartig vertelt over haar leven als topsportster. In deze documentaire gingen we op zoek naar HET verhaal van Marianne Vos en volgden haar op weg naar Rio.

Delen: