Word abonnee

Showcase

NuSport – voorbeschouwingen en documentairereeks

Showcase

NuSport – voorbeschouwingen en documentairereeks

3 september 2017
2 tot 7 minuten lezen

Van voorbeschouwingen voor een Grand Prix tot een documentairereeks over het kampioenschap van Feyenoord.

Dromen van de Coolsingel
In aanloop van het kampioenschap van Feyenoord volgde Helden Media een fanatieke Feyenoordfan in zijn weg naar de Coolsingel. Wat volgde was een reeks van zes mini-documentaires over de pieken en dalen van een Feyenoordfan in hart en nieren, met als hoogtepunt natuurlijk het kampioensfeest op de Coolsingel. Een droom die werkelijkheid werd. Helden Media realiseerde de documentairereeks van opnames tot eindproduct.

2x 45 seconden
In deze serie van korte video’s (twee keer 45 seconden) laat Helden Media twee analisten voorbeschouwen op een voetbalwedstrijd uit de Nederlandse competitie, de KNVB-Beker, Champions League, Europa League, Oranje of WEEURO 2017. De analisten doen een voorspelling en onderbouwen kort waarom zij tot deze voorspelling zijn gekomen. De video die hieruit voortvloeit wordt compleet gemaakt met animaties en ondertiteling.

Voorbeschouwingen GP’s
Wanneer Max Verstappen zijn auto instapt voor een Grand Prix in de Formule 1, verschijnt er een voorbeschouwing. Hierin nemen twee presentatoren van NUSport de kijker mee in hun kijk op de aanstaande race. De video wordt compleet inclusief animaties en ondertiteling gemaakt.

Rondje…
Racetalent Richard Verschoor neemt ons per Grand Prix mee over het circuit en analyseert waar de kansen en valkuilen van de aanstaande Formule 1-race zich bevinden. Zo weet je als kijker waar je tijdens de Grand Prix op moet letten!


Delen: