Word abonnee

Overig

TOP Sportlessen

Lars van den Brink

Overig

TOP Sportlessen

door: André Kats
13 april 2018
10 tot 15 minuten lezen

Wie in zijn jeugd op hoog niveau heeft gesport, kan daar de rest van zijn leven profijt van hebben. Jaap Jongbloed, Dominique van Hulst (Do), Sascha Visser en Alex van der Zouwen (Kraantje Pappie) weten er alles van. Ooit mochten ze ruiken aan een bestaan als topsporter, maar uiteindelijk werden ze op een andere manier succesvol.

Dominique ‘Do’ van Hulst
Zangeres / Tennis
“Ik kom uit een echte tennisfamilie en begon zelf op jonge leeftijd met tennissen. Steffi Graf was mijn voorbeeld, mijn droom was om ooit op Wimbledon te spelen. Ik was heel fanatiek en had ook aanleg, maar ik heb niet het gevoel dat ik een uniek talent was. Op jeugdniveau draaide ik mee in de top vijftig of honderd van Nederland. Ik was elke dag met tennis bezig, trainde vijf dagen in de week en in de weekenden speelden we toernooien. Het was een feestje om op zondag de hele dag op de tennisbaan rond te hangen, ik vond het heerlijk om mezelf af te matten.

Het volledige verhaal lezen? Dat kan via Blendle door op onderstaande knop te klikken. Je kunt het magazine ook in de winkel halen óf online bestellen! 

Delen: