Word abonnee

Actievoorwaarden winactie DHL

ACTIEVOORWAARDEN:

Deze actievoorwaarden (hierna: “de Actievoorwaarden”) zijn van toepassing op de door DHL Parcel georganiseerde winactie “Win een gesigneerd shirt van Dione Housheer” (hierna: de Actie).

 1. Door deelname aan de Winactie gaat de Deelnemer akkoord met de Actievoorwaarden en de hieruit voortvloeiende rechten verplichtingen. Bekijk voor meer informatie de privacy statement van DHL Parcel Nederland.

 1. De Actie loopt van 28 oktober tot en met 20 november (hierna: de Actieperiode).

 1. In totaal wordt er 1 winnaar gekozen. Op basis van een trekking wordt uit de groep van deelnemers een winnaar gekozen.

 1. Deelname is mogelijk door het volledige gegevensformulier in te vullen.

 1. Een deelnemer mag eenmalig deelnemen aan de actie.

 1. De deelnemers maken kans op een wedstrijdshirt van handbalster Dione Housheer. Het shirt is gesigneerd door het gehele vrouwen handbalteam.

 1. Uit de deelnemers worden één winnaar geloot. Binnen twee werkdagen na verloop van de actie krijgt de winnaar persoonlijk bericht van DHL op het door hem/haar opgegeven e-mailadres. Deelnemers dienen ook hun spam-inbox te controleren.

 1. De prijs is niet inwisselbaar tegen contanten en/of andere prijzen.

 1. Alle intellectuele eigendom omtrent teksten, afbeeldingen, lay-out, software of overige informatie omtrent deze Actie, komen toe aan DHL Parcel en Helden.
 2. Bij deelname aan de actie kunnen de namen en/of foto’s/opnames van winnaars worden gebruikt bij promotionele activiteiten in relatie tot de actie. Zij hebben in geen geval recht       op enige (financiële) vergoeding.

 1. In gevallen waarin deze Actievoorwaarden niet voorzien, beslissen DHL Parcel en Helden.

 1. Klachten betreffende deze actie kunnen worden ingediend bij DHL Parcel via parcel@dhl.com