Word abonnee

Column

Blog Barbara: Ontwikkelingen bij Helden

door: Barbara Barend
4 oktober 2015

Helden is al ruim een jaar zelfstandig en het gaat goed. We zitten vol ambities en plannen voor 2016.  Een sportief jaar met o.a. het EK en natuurlijk de Olympische Spelen in het vooruitzicht.  Ook het najaar van 2015 brengt leuke ontwikkelingen.

Helden TV
We gaan tv maken met Helden! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van de opnames en houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Sneak preview Helden 28
Vanaf dinsdag 27 oktober ligt de nieuwe Helden in de winkel, maar u krijgt alvast een sneak peak van het nummer. Een waanzinnige editie met schitterende verhalen en interviews met Sven Kramer, Stefan de Vrij, Anky van Grunsven, Quincy Promes, Ivan Basso, Marco Veijnovic en Mark Tuitert.

Samenwerkingen
Begin oktober verschijnt een speciale uitgave van Helden. Een uitgave welke tot stand is gekomen i.s.m. het Dove Selfesteem Project, een initiatief om zorg te dragen voor het zelfbewustzijn van meisjes in de hele wereld. Een doel waar Helden volledig achter staat.  Kijk op www.selfesteem.nl.dove.com/nl/ voor meer informatie. Een uitgave waar we met veel trots de naam van Helden aan koppelen. Deze uitgave is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat van 5 oktober t/m 18 oktober bij aankoop van 2 Dove producten. 

Voor abonnees lanceren we op korte termijn een nieuw platform met abonneevoordeel. Wat kun je hier vinden? Mooie extra’s zoals foto’s, filmpjes en andere exclusieve content die niemand anders ziet. En ook: korting bij leuke partijen en kans op mooie prijzen. Je ontvangt als abonnee een persoonlijke mail met jouw inloggegevens.

We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram

Met vriendelijke groet,

Frits en Barbara
Helden Magazine

Delen: