Word abonnee

Column

Looking Good

door: Barbara Barend
28 april 2015

We bestaan met Helden alweer zes jaar en het zesde zomernummer is een feit. We zijn trots op de prachtige cover met onze modellen Ruud van Nistelrooy, Anouk Hoogendijk en Naomi van As. Stuk voor stuk geweldige topsporters en ook nog passend in ons thema ‘Looking heel erg Good’.

Het leven van Naomi lijkt in onze ogen op een sprookje. Ze is niet alleen succesvol als hockeyster, ze is ook nog eens heel erg knap. We vroegen haar of ze wilde poseren als Sneeuwwitje anno 2015. Het resultaat is verbluffend.

Ook is het geweldig om de grootste voetbalster van het huidige vrouwenvoetbal Vivianne Miedema in tekst en beeld te zien stralen. Tijdens de shoot met de ervaren  Anouk, die poseert als een professioneel model, gaf ze eerlijk toe dat interviews en shoots niet haar favoriete bezigheid zijn. “Ik maak liever doelpunten. Daarnaast stoppen ze je vaak in kleren die niet bij mij passen en willen ze ineens van alles over mijn privéleven weten. Maar ja, het hoort erbij. En eigenlijk vond ik deze shoot wel leuk, vooral omdat het met Anouk was en zij is een professional.” Laten we hopen dat de meiden het deze zomer ver schoppen tijdens het WK in Canada.

Waar Manon Flier gaat, kijken mensen haar automatisch na. En dat vinden Frits en ik weer niet zo vreemd

Ook tijdens de covershoot was Anouk in vorm. Samen met Ruud en Naomi poseerde ze niet alleen prachtig, ze hadden ook de grootste lol en veel respect voor elkaar. “Ik ben maar bijzaak,” zei Ruud. “Anouk heeft al honderd interlands gespeeld, dat zijn er dertig meer dan ik er heb gespeeld. Je kan wel zien wie hier de ster is.”

Mooi was de openhartigheid van Ruud en zijn vrouw Leontien. Openhartig over het feit dat hij al die jaren dat ze elkaar kennen en hij voetballer was, eigenlijk nooit zijn aandacht helemaal kon hebben bij haar of het gezin. Altijd was er dat hoekje in zijn hersenen dat bezig was met de volgende wedstrijd of training. Samen zijn ze in Nederland een nieuwe fase van hun leven begonnen, met veel aandacht voor de Ruud van Nistelrooy Academy.

Tekst gaat verder onder de foto

Wie er ook heel mooi uit zien zijn Manon Flier en Reinder Nummerdor. Waar Manon gaat, kijken mensen haar automatisch na. En dat vinden Frits en ik weer niet zo vreemd. Reinder is niet jaloers, hij heeft het zelf ook meegemaakt dat hij werd bestormd alsof hij lid was van een populaire boyband. Het (beach)volleybalechtpaar trad vorig jaar in het huwelijk en ging voor ons uit de kleren. Wat fantastische foto’s opleverde.

Tussen Nadal, Beckham, Ronaldo, Lochte en Carlsen had Wijnaldum prima gepast

Looking Good past ook bij PSV-aanvoerder Georginio Wijnaldum. Hij had niet misstaan in de reeks van internationale supersterren die niet alleen opvallen door hun prestaties, maar ook door hun looks. Tussen Rafael Nadal, David Beckham, Cristiano Ronaldo, Ryan Lochte en Magnus Carlsen had Gini prima gepast. Benieuwd hoe lang het duurt na het zien van de foto’s in Helden voordat een kledingmerk bij hem aanklopt met de vraag of hij voor hen model wil zijn.

Naast het thema Looking Good is het ook weer een Helden, waar in helden en hun partners aan bod komen. Zoals een prachtig verhaal met Sjeng Schalken en zijn vrouw Ricky. Frits liet zich verrassen door de veel bekritiseerde Luc Castaignos. Aangrijpend is het verhaal van Robert Gesink en zijn vriendin Daisy. Na jaren van tegenslag hopen we nu dat zowel privé als sportief de mooie jaren zijn aangebroken.

Ik kan nog wel even doorgaan met alle mooie verhalen in de nieuwe Helden. Namens Frits kan ik zeggen dat we weer trots zijn. We bedanken iedereen die aan deze zomerse Helden heeft meegewerkt.

En Georginio Wijnaldum heeft er weer een oude fan in de persoon van Frits bij. Wij zeggen in koor: ‘It’s looking good.

Het nieuwe magazine van Helden ligt vanaf vandaag in de winkel. Het blad is ook online te bestellen en kan digitaal gelezen worden via Tijdschrift.nl. De interviews zijn ook los te koop op Blendle.

Delen: