Word abonnee

Bedankt voor jouw stem!

Helden van het Jaar 2022

Bedankt voor jouw stem op jouw Held van het Jaar 2022. Op maandag 19 december maakt Barbara bij Tijd voor Max de Held van het Jaar uit op NPO 1.

Ben je geïnteresseerd in meer verhalen achter onze sporters? In het dubbeldikke eindejaarsnummer wordt er teruggeblikt naar het sportjaar 2022. Naast een uitgebreid interview met Irene Schouten komen er nog tal van sporters en coaches voorbij die 2022 kleur gaven. Daarnaast vertellen onder andere kenners als Ronald Koeman en Ruud Gullit wat Virgil van Dijk zo’n bijzondere voetballer maakt in het WK Special. Bestel Helden Magazine editie 64 via onze webshop!

 

Johan Cruyff Foundation

Deze editie van de Helden van het Jaar verkiezing is een samenwerking tussen Helden en de Johan Cruyff Foundation. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om de winnaar een Schoolplein14 aan te bieden. Daarbij worden door het initiatief schoolpleinen omgetoverd tot kleurrijke pleinen waar kinderen met meer plezier actief kunnen zijn.

 

Tijd voor MAX

Barbara Barend zal op vrijdag 9 december aanschuiven bij Tijd voor MAX op NPO 1. Om samen met één van de genomineerde sporter te praten over de Helden van het Jaar verkiezing. Welke sporters doen het goed? Welke verhalen wisten Barbara te inspireren? En welke verhalen hebben het net niet gehaald?De winnaar wordt op maandag 19 december ook bij Tijd voor MAX live bekend gemaakt. De Held van het Jaar mag daarbij ook een eigen Schoolplein14 in ontvangst nemen van de Johan Cruyff Foundation.