Word abonnee

Volleybalvriendinnen Laura Dijkema en Nika Daalderop

Volleybalvriendinnen Laura Dijkema en Nika Daalderop over hun band, avonturen in het buitenland en de droom om te schitteren in Parijs.

 

Ze zijn allebei lang en blond en reizen voor het volleybal al jarenlang de wereld rond. Daarnaast zijn ze al jaren vaste waarde van de Nederlandse volleybalvrouwen. Laura als spelverdeelster en Nika als loper/passer. Ze willen samen naar de Spelen in Parijs, maar eerst het EK vanaf 15 augustus en reageren op de stellingen in Helden, de podcast met Marlies van Cleeff en Jasper Boks van Helden. Een gesprek over hun carrière, beachvolleybal, leven als een nomade en toekomstplannen.

 

Meer van Helden, de Podcast

Eerder was Laura Dijkema te beluisteren in het eerste seizoen van Helden, de Podcast. Toen der tijd spraken spraken we met Laura over onder meer ouder worden in de sport en de wisseling van de wacht in het volleybalveld. Hoe gaat zij om met het leven in de topsport in het koude Rusland? En hoe komt het dat zij ondanks de vele tegenslagen zo positief in het leven staat? Welke les wil zij meegeven aan de volgende generatie?

Beluister Helden, de Podcast met Laura Dijkema