Word abonnee

Helden, de Podcast

In ‘Helden, de Podcast’ hebben wij elke aflevering een (voormalig) topsporter te gast om over zijn/haar bronnen van inspiratie en motivatie te praten. Hoe passen zij deze inspiratie toe op hun eigen (sport)leven? En welke lessen willen zij doorgeven aan de volgende generatie? Er zijn elk seizoen verschillende sporters te gast, zo luister je naar veel verschillende en inspirerende podcast verhalen.

 

Alle afleveringen van Helden, de podcast zijn hier te beluisteren:

Helden, de Podcast seizoen 4

We trappen het vierde seizoen van Helden, de podcast af met Danny Blind die vertelt over de situatie bij Ajax, het succeselftal van 1995, de bijzondere band met Louis van Gaal en de kritiek op zijn zoon Daley. Om de week verschijnt er een nieuwe aflevering!

Beluister Helden, de Podcast seizoen 4

Helden, de Podcast seizoen 3

In het derde seizoen van Helden, de Podcast zijn bij ons onder andere Estavana Polman, Rafael van de Vaart, Suzanne Schulting, Merijn Scheperkamp, Guus Hiddink, Richard Krajicek en Rico Verhoeven te gast. Ook luisteren wij weer samen met de (voormalige) topsporters naar audiofragmenten uit hun carrière en van dierbare met een persoonlijke boodschap.

Beluister Helden, de Podcast seizoen 3

Helden, de Podcast seizoen 2

Seizoen 2 van Helden, de Podcast staat in het teken van wielrennen en het WK vrouwen voetbal. Zo spreken wij onder meer Hennie Kuiper, Bart Brentjes, Vivianne Miedema en Roxane Knetemann over de carrières van de (voormalige) topsporters. Daarnaast beluisteren wij samen met onze gasten audio fragmenten over hun carrière en audio fragmenten van mensen die wat zeggen tegen de topsporter.

Beluister Helden, de Podcast seizoen 2

Helden, de Podcast seizoen 1

In het eerste seizoen van Helden, de Podcast praten wij onder andere met Anouk Hoogendijk, Terrance Pieters, Joy Beune, Gregory Sedoc en Celeste Plak. In het begin van de podcast leggen wij de topsporters wat stellingen voor, praten wij over zijn/haar (sport)leven en over hun sportheld. Elke aflevering sluiten wij af met de vraag welke les, de (voormalige) topsporters mee willen geven aan de volgende generatie.

Beluister Helden, de Podcast seizoen 1

Hoe beluister je Helden, de Podcast?

De podcastafleveringen met jouw favoriete (voormalige) Nederlandse topsporters zijn gratis te beluisteren via onze website of de Helden Media app. Daarnaast zijn ze ook te beluisteren via Spotify, Apple podcast of een ander podcast platform.

 

Krijg jij geen genoeg van de meest inspirerende sportverhalen? Klik op het belletje in het podcast platform en ontvang een melding, zodra een nieuwe aflevering van Helden, de podcast online is. Zo mis jij nooit een afleveringen!