Word abonnee

Op deze pagina vind je een overzicht van alle verkiezingen én huidige winacties

Held van het Jaar

Prachtige prestaties, Helden die zich uitspraken over moeilijke onderwerpen, sporters die afscheid namen of zich maatschappelijk lieten gelden. Ieder jaar gaan wij op zoek naar de Held van het Jaar, waarop jij jou stem kan uitbrengen.

 

Afgelopen jaar is Ireen Wüst de Held van het Jaar 2022 geworden. Voor de Held van het Jaar 2023 zijn de eerste nominaties al bekend! Op wie breng jij jou stem uit?

Held van het Jaar 2022

Held van de Maand

In aanloop naar de Held van het Jaar wordt er elke maand: de Held van de Maand verkiezing gehouden. Onze redactie nomineert vijf sporters welke afgelopen maand zijn opgevallen, waaruit jullie kunnen kiezen. De Held van de Maand is automatisch genomineerd voor de Held van het Jaar 2023. Vergeet daarom niet op jou Held van de Maand te stemmen!

Stem op jou Held van de Maand

Sportboek van het Jaar

Bij Helden willen we zoveel mogelijk mensen inspireren met de mooiste sportverhalen. Tegelijkertijd zijn we ook altijd op zoek naar inspirerende sportverhalen van anderen. In aanloop naar Wereldboekendag organiseren we daarom jaarlijks de publieksverkiezing: Sportboek van het Jaar.

 

Afgelopen jaar is het boek van Michel van Egmond & Martijn Krabbendam: Lourdes aan de Maas het Sportboek van het Jaar 2022 geworden.

Sportboek van het Jaar 2022

Actuele winacties

Helaas zijn er momenteel geen actuele winacties. Houdt onze sociale, nieuwsbrief en website goed in de gaten en ben als eerste op de hoogte van onze winacties!