Word abonnee

Wij werken samen met

Partners

ABN Amro

Talent Centraal
Helden Media werkt op twee gebieden aan Talent Centraal, een platform voor jonge Nederlandse sport- en kunst- & cultuurtalenten. Enerzijds is Helden Media een van de vier partners van het programma en helpen wij mee met het organiseren van workshops en seminairs. Anderzijds vormen wij de contentmakers voor het platform en schrijven we bijvoorbeeld verhalen en maken we video’s met bekende Nederlanders waarin zij tips en tricks geven waar elke talent in Nederland iets aan kan hebben.

Aegon

t.b.a.

NOC*NSF

Social media campagne TeamNL
In aanloop naar de Olympische Spelen nam elke dag een andere sporter van TeamNL of Paralymisch TeamNL de social accounts van TeamNL over. Zo kreeg Nederland een exclusief kijkje in de keuken bij het team dat Nederland tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro vertegenwoordigde. De campagne werd bedacht en uitgevoerd door Helden Media.

Ook verzorgde Helden Media tijdens de Olympische Spelen van 2016 de verslaggeving op de social accounts van TeamNL.

TeamNL met Tan
Als onderdeel van de social media campagne trok Humberto Tan langs verschillende TeamNL-sporters om met ze te vloggen. Hij vroeg ze over hun voorbereiding op de Olympische Spelen en sportte met ze mee, om zelf te ervaren hoe hard de atleten moeten werken om mee te draaien in de wereldtop. De vlogs werden op de social media van TeamNL gedeeld.

Studio TeamNL
Een dagelijkse onlinetalkshow vanuit Rio de Janeiro, waarin Humberto Tan alles rond de Olympische Spelen in Rio de Janeiro besprak met sportmarketeer Bob van Oosterhout, socialwatcher Anne-Greet Haars en diverse gasten uit de sportwereld. De productie lag in handen van Helden Media en de uitzendingen verschenen op het YouTube-account van TeamNL.

De Medailletaxi
Niet zomaar een taxi, maar een taxi voor de Olympische medaillewinnaars tijdens de Spelen van Rio de Janeiro. Viggo Waas en (soms) Peter Heerschop ontvingen de medaillewinnaars van TeamNL om ze na hun glorieuze sportmoment aan de tand te voelen.

Sanoma

In aanloop van het kampioenschap van Feyenoord volgde Helden Media een fanatieke Feyenoordfan in zijn weg naar de Coolsingel. Wat volgde was een reeks van zes mini-documentaires over de pieken en dalen van een Feyenoordfan in hart en nieren, met als hoogtepunt natuurlijk het kampioensfeest op de Coolsingel. Een droom die werkelijkheid werd. Helden Media realiseerde de documentairereeks van opnames tot eindproduct.

2x 45 seconden
In deze serie van korte video’s (twee keer 45 seconden) laat Helden Media twee analisten voorbeschouwen op een voetbalwedstrijd uit de Nederlandse competitie, de KNVB-Beker, Champions League, Europa League, Oranje of WEEURO 2017. De analisten doen een voorspelling en onderbouwen kort waarom zij tot deze voorspelling zijn gekomen. De video die hieruit voortvloeit wordt compleet gemaakt met animaties en ondertiteling.

Voorbeschouwingen GP’s
Wanneer Max Verstappen zijn auto instapt voor een Grand Prix in de Formule 1, verschijnt er een voorbeschouwing. Hierin nemen twee presentatoren van NUSport de kijker mee in hun kijk op de aanstaande race. De video wordt compleet inclusief animaties en ondertiteling gemaakt.

Rondje…
Racetalent Richard Verschoor neemt ons per Grand Prix mee over het circuit en analyseert waar de kansen en valkuilen van de aanstaande Formule 1-race zich bevinden. Zo weet je als kijker waar je tijdens de Grand Prix op moet letten!

TMG

Estavana in het echt
In een aantal mini-documentaires volgt Helden Media handbalster Estavana Polman tijdens haar zwangerschap en leggen de camera’s vast hoe ze na de bevalling toewerkt om weer op het handbalveld te staan. Na de bevalling moet ze snel weer in vorm zien te komen, want in december 2017 staat het WK in Duitsland op de planning…

Ziggo

Het handbalsprookje
In voorbereiding op de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro volgde Helden Media de Nederlandse handbaldames op hun weg naar kwalificatie. In vijf korte documentaires ziet Nederland een exclusieve inkijk achter de schermen bij misschien wel het populairste damessportteam van Nederland.

FOX

Gewoon Kiki
In deze documentaire volgde Helden Media tennisster Kiki Bertens in een periode waarin ze moeite heeft met de druk die ze zichzelf oplegt na haar sterke optreden tijdens Rolland Garros 2016. Hoe gaat ze ermee om en op welke manier helpt coach Raemon Sluiter haar in dit proces? De antwoorden komen in een FOX doc van een half uur.

Koninklijke Nederlandse RoeiBond

Helden Media maakt deel uit van het contentteam van de Koninklijke Nederlandse Roeibond. Zo bedachten we de strategie voor de social media-kanalen en verzorgen we diverse content, voornamelijk videocontent.

KNSB

t.b.a.

KPN

Onze Helden
In de serie Onze Helden krijg je een inkijkje in het leven van bekende en onbekende sporters die voor hun sport Nederland hebben verlaten. Ze zijn vaak helden zonder dat we het weten. We gingen mee naar trainingen, wedstrijden, zelfs naar hun huis en ontmoeten de familie. Een bijzondere reeks indrukwekkende en persoonlijke afleveringen met veel exclusieve beelden en persoonlijke interviews.

Marianne
Wij volgden wielrenster Marianne Vos een periode lang waarin zij openhartig vertelt over haar leven als topsportster. In deze documentaire gingen we op zoek naar HET verhaal van Marianne Vos en volgden haar op weg naar Rio.

ATPI Sports Events

t.b.a.