Word abonnee

Topzeilster en Olympisch Kampioen Marit Bouwmeester

In de laatste aflevering van dit seizoen van Helden, de podcast is topzeilster Marit Bouwmeester te gast. Na haar olympische gouden, zilveren en bronzen plakken op de Olympische Spelen van 2012, 2016 en 2021 droomt zij ervan om in 2024 nog een keer samen met haar team te gaan vlammen.

 

Hoe gaat zij het aanstaande moederschap combineren met haar wens om in Parijs nog een keer olympisch kampioen te worden? Ligt zij eigenlijk nog wel eens wakker van haar breuk met haar voormalige coach Mark Littlejohn? En is Marit al bezig met een leven na de topsport? Hoe is het eigenlijk om met haar broer Roelof Bouwmeester als coach samen te werken?

 

Meer van Helden, de podcast

Naast de podcastaflevering met Marit Bouwmeester, vindt je misschien ook wel onze podcastafleveringen uit seizoen 1 met Terrance Pieters en Ellen Hoog leuk. Met oud-tophockeyster Ellen Hoog kwamen de hoogte- en dieptepunten uit haar carrière voorbij en legt ze uit hoe het volgens haar komt dat de Nederlandse hockeyvrouwen al jaren aan de top staan. Wat kan haar generatie en de nieuwe generatie van elkaar leren en welke les wil zij meegeven aan haar dochter. Je komt het allemaal te weten in Helden, de podcast.

Beluister Helden, de podcast met Ellen Hoog