Word abonnee

Helden in het nieuws

Ron Vlaar: ‘Ik meld mij zaterdag bij Aston Villa.’

door: Barbara Barend
29 juli 2014

Ron Vlaar was een van de absolute uitblinkers van het afgelopen WK. Hij werd door heel de wereld geroemd en Rio Ferdinand bestempelde hem tot een van de beste verdedigers van het toernooi. Lionel Messi kwam tegen Ron Beton niet aan de bak. En dus dachten we dat de topclubs voor Ron in de rij zouden staan. Tijd voor een belletje met Vlaar.

“Op dit moment hou ik nog lekker vakantie bij mijn ouders. Ik geniet van de tijd met mijn familie en mijn twee zoontjes. Zaterdag speelt Aston Villa in en tegen Groningen, ik heb afgesproken dat ik me dan meld. Ik zal die wedstrijd vanaf de tribune bekijken. Nee, ik doe niet mee, heb de afgelopen weken helemaal niets gedaan behalve met mijn kinderen op de trampoline gesprongen.”

“Na de wedstrijd slaap ik met de jongens in het hotel en dan vlieg ik mee terug naar Birmingham. Ik heb nog een contract voor een jaar en heb begrepen dat Villa me absoluut niet kwijt wil. Zelf ben ik afgelopen weken niet bezig geweest met een eventuele transfer. Ik heb echt alleen van de vakantie genoten en niet aan voetbal gedacht. Binnenkort ga ik met mijn zaakwaarnemer om de tafel zitten en dan zullen we de verschillende opties doornemen.”

Delen: