Word abonnee

Sportboek van het Jaar 2023

What It Takes

What It Takes

What It Takes is verkozen tot het Sportboek van het Jaar 2023! Via deze weg willen wij de auteurs: Sarina Wiegman & Jeroen Visscher van harte feliciteren.

 

Elk jaar duiken er talloze verhalen op die betrekking hebben op de wereld van sport. Van de meeslepende levensverhalen van iconische atleten tot aan diepgaande analyses van memorabele sportmomenten. De afgelopen periode is er door de volgers van Helden massaal gestemd op hun favoriete Sportboek van het Jaar. Dit heeft geresulteerd in de bekendmaking van What It Takes als opvolger van het Sportboek van het Jaar 2022, ”Lourdes aan de Maas”. De sportboeken: ”Kameraden” en ”The Champ” maken de top drie in willekeurige volgorde compleet.

 

De publieksverkiezing Sportboek van het Jaar is een initiatief van Helden, dat elk jaar in aanloop naar Wereldboekendag plaatsvindt. Heb jij de afgelopen periode jouw stem uitgebracht? Houd je mailbox de komende dagen in de gaten en ontdek of je een abonnement op Helden Magazine of een exemplaar van het Sportboek van het Jaar 2023 hebt gewonnen.

What it Takes

Op deze publieksverkiezing zijn actievoorwaarden van toepassing. Als je deelneemt, ga je hiermee akkoord. Deelnemen kan tot donderdag 18 april 2023.