Word abonnee

Sportboek van het Jaar 2022

Bij Helden willen we zoveel mogelijk mensen inspireren met de mooiste sportverhalen. Tegelijkertijd zijn we ook altijd op zoek naar inspirerende sportverhalen van anderen. In aanloop naar Wereldboekendag organiseren we daarom wederom de publieksverkiezing: Sportboek van het Jaar. Welk sportboek volgt: Derksen op als Sportboek van het Jaar 2022?

 

Tijdens de twee stemrondes hebben jullie massaal gestemd op jullie favorieten. En nu is het eindelijk zover, de uitslag van de strijd om de titel: ‘Sportboek van het Jaar’. De winnaar van het Sportboek van het Jaar 2022 is geworden: ‘Lourdes aan de Maas‘. Gefeliciteerd, Michel van Egmond & Martijn Krabbendam!

Bestel Lourdes aan de Maas

Epke

John Volkers

Epke is een ontwapenende biografie van topsporter Epke Zonderland. Over presteren onder druk, grenzen verleggen en omgaan met tegenslagen. Het turnpak is uit. De doktersjas spant nog wat om de gespierde schouders. Epke Zonderland, olympisch kampioen en wereldkampioen aan de rekstok, studeerde naast zijn topsportcarrière geneeskunde. Op 1 januari 2022 is hij zich gaan specialiseren. Epke wordt sportarts.

Lourdes aan de Maas

Martijn Krabbendam & Michel van Egmond

In Lourdes aan de Maas bieden Van Egmond en Krabbendam een blik achter de schermen bij het Feyenoord van nu, maar brengen tegelijkertijd een ode aan het rijke verleden van de club. Tussendoor schetsen ze een biografisch portret van oer-Feyenoorder Fred Blankemeijer, decennialang het geweten van de club.

Koersen op geluk

Thomas Dekker

Een wervelend verslag van Thomas Dekkers roerige leven na zijn wielercarrière. Thomas vertrekt naar zijn steenrijke geliefde in Beverly Hills, waar hij deel uitmaakt van het jetsetleven met filmsterren, kunstenaars en artiesten. Hij leeft bijna vijf jaar lang een ongelooflijk luxeleven en beleeft de meest bizarre avonturen, terwijl hij in feite vooral op zoek is naar liefde en oprechtheid.

Actievoorwaarden

Op deze publieksverkiezing zijn actievoorwaarden van toepassing. Als je deelneemt, ga je hiermee akkoord. Deelnemen kan tot woensdag 19 april 2023. Helden zal na afloop contact opnemen met de winnaars.