Word abonnee

Helden, de podcast

Bente & Lieke Rogge

Seizoen 4. Aflevering 2.

Waterpolozusjes Lieke en Bente Rogge over het verhaal achter de gouden medailles, hun speciale band en de ambities voor Parijs

Bente (26) en Lieke (23) werden op 28 juli 2023 in Japan wereldkampioen. Het was de eerste wereldtitel in 32 jaar tijd voor de Nederlandse waterpolovrouwen. Afgelopen jaar kwam daar nog een Europese titel bij. Het succes kwam de zussen niet aanwaaien, ze moesten allebei flinke tegenslagen overwinnen.

 

Jasper Boks en Marlies van Cleeff van Helden legden het tweetal een aantal stellingen voor. Je luistert er nu naar in Helden, de podcast.

 

Beluister de aflevering nu!

Meer van Helden, de podcast

Krijg je geen genoeg van Helden, de podcast en wil jij jezelf blijven inspireren met de meest inspirerende sportverhalen? Beluister ook de podcastaflevering met Danny Blind; oud-speler en trainer van onder meer Ajax en het Nederlands elftal en huidig rvc-lid van Ajax. In de aflevering vertelt Blind uitgebreid over het Ajax van 1995 dat zo succesvol was en waar het huidige Ajax te kort schiet. Ook de situatie rondom Alex Kroes komt aan bod.

 

Louis van Gaal, Patrick Kluivert en zoon Daley hebben een mooie boodschap voor Danny. Hij vertelt over zijn bijzondere samenwerking met Van Gaal en zijn band met Kluivert. Zoon Daley speelde afgelopen interlandperiode zijn 106e interland. Hoe kijk hij naar zijn prestaties? En wordt het EK deze zomer het laatste kunstje van Daley?

Beluister Helden, de podcast met Danny Blind