Word abonnee

Helden, de podcast

Danny Blind

Seizoen 4. Aflevering 1.

De bijzondere band met Louis van Gaal, het succesvolle Ajax van 1995, de crisis bij het huidige Ajax en zijn rol als voetbalvader van Daley

We trappen het nieuwe podcastseizoen van Helden, de podcast af met Danny Blind; oud-speler en trainer van onder meer Ajax en het Nederlands elftal en huidig rvc-lid van Ajax. In het gesprek met Barbara Barend en Marlies van Cleeff vertelt Danny Blind uitgebreid over het Ajax van 1995 dat zo succesvol was en waar het huidige Ajax te kort schiet. Ook de situatie rondom Alex Kroes komt aan bod.

 

Louis van Gaal, Patrick Kluivert en zoon Daley hebben een mooie boodschap voor Danny. Hij vertelt over zijn bijzondere samenwerking met Van Gaal en zijn band met Kluivert. Zoon Daley speelde afgelopen interlandperiode zijn 106e interland. Hoe kijk hij naar zijn prestaties? En wordt het EK deze zomer het laatste kunstje van Daley?

 

Beluister de aflevering nu!

Meer van Helden, de podcast

Krijg je geen genoeg van Helden, de podcast en wil jij jezelf blijven inspireren met de meest inspirerende sportverhalen? Beluister ook de podcastaflevering met Rafael van der Vaart. De 109-voudig oud-international, vertelt over zijn carrière bij onder meer Ajax, zijn interlandcarrière en de rol die Louis van Gaal daarin heeft gespeeld. Hij blikt terug op zijn jeugd en de rol die zijn vader in zijn carrière heeft gespeeld.

 

Ook komt zijn leven in Denemarken, waar hij samen met zijn vriendin Estavana Polman, zoon Damian en dochter Jesslynn woont. En uiteraard keek in seizoen 3 van Helden, de podcast Rafael vooruit naar het WK in Qatar en de kansen van het Nederlands elftal.

Beluister Helden, de podcast met Rafael van der Vaart