Word abonnee

De golf-experience op zaterdag 16 juli

Je ziet op het Big Green Egg Open natuurlijk de internationale top in actie, maar dit doe je tijdens deze experience onder begeleiding van Daan Slooter, toernooidirecteur van het Dutch Open en golfcommentator bij o.a. Ziggo Sport. Hij vertelt je alle in’s & outs rondom de speelsters en de keuzes die zij maken in de baan, het toernooi en hij  deelt zijn ervaringen met topgolf. Daarna is het tijd voor de Big Green Egg Masterclass en golfles op maat bij de NGF GolfAcademie. De culinaire versnaperingen zoals de Big Green Egg Birdie Burger staan natuurlijk op het programma en off-‘course’ ga je naar huis met een golf-goodybagg!

Golfen is voor iedereen, voor jong en oud, beginnende en ervaren spelers. Dus ook voor jou! Ben jij of ken jij iemand met wie je wel eens golf zou willen uitproberen? Geef je dan samen op voor een unieke winactie. Deze winactie is natuurlijk ook als je al kunt golfen, want de golfles is op maat per niveau onder begeleiding van een pro van de NGF Golf-Academie.

Wij geven nu 5 keer 2 kaarten weg!

Het Big Green Egg Open, is hét internationale topgolf-toernooi met meer dan honderd topspeelsters uit de hele wereld! Het toernooi wordt van 14 tot en met 17 juli gespeeld op de Rosendaelsche Golfclub in Arnhem. Je kunt niet alleen de Europese top in vrouwengolf in actie zien, maar ook zelf meedoen aan leuke activiteiten!

Klik hier voor de actievoorwaarden