Word abonnee

Oud-topvoetballer Rafael van der Vaart

In aanloop naar het WK voetbal ging Rafael van der Vaart in gesprek met Barbara Barend. De 109-voudig oud-international, tegenwoordig assistent-trainer bij Esbjerg en analist bij onder andere NOS, vertelt over zijn carrière bij onder meer Ajax, zijn interlandcarrière en de rol die Louis van Gaal daarin heeft gespeeld. Hij blikt terug op zijn jeugd en de rol die zijn vader in zijn carrière heeft gespeeld.

 

Ook komt zijn leven in Denemarken, waar hij samen met zijn vriendin Estavana Polman, zoon Damian en dochter Jesslynn woont. En uiteraard kijkt Rafael vooruit naar het WK in Qatar en de kansen van het Nederlands elftal.

 

Meer van Helden, de podcast

Wil je meer inspirerende sportverhalen beluisteren uit seizoen 3 van Helden, de podcast? Barbara Barend ging met Estavana Polman in gesprek over de successen, maar ook de tegenslagen. Polman miste immers de Spelen in Tokio door een knieblessure. Daarnaast spraken wij in seizoen 1 van Helden, de podcast met oud-topvoetballer Khalid Boulahrouz. We praten met hem onder andere over hoe hij zijn verschillende EK’s en WK’s met Oranje heeft beleefd. Beluister Helden, de podcast en kom achter zijn verhaal!

Beluister Helden, de podcast met Estavana Polman