Word abonnee

Held van de week

Wie wordt de Held van de Week 21-9-2015?

door: Barbara Barend
21 september 2015

Voor de Held van de Week-verkiezing nomineert Barbara Barend deze keer Max Verstappen, Heracles Almelo en Neptunus.

Max Verstappen
Max Verstappen reed dit weekend opnieuw in de punten. De Nederlander had veel problemen bij de start en kwam niet eens van zijn startpositie. Verstappen viel helemaal terug en moest zelfs met een ronde achterstand beginnen. Door twee safety car-situaties en een aantal geweldige inhaalacties kreeg hij het toch voor elkaar om achtste te worden. Erg knap.

Opvallend: twee ronden voor het einde moest Verstappen van zijn team zijn ploeggenoot Carlos Sainz jr. laten passeren. “NO!”, schreeuwde hij over de boordradio. Max deed het uiteindelijk niet en pakte dus vier WK-punten.

Volgende week komt hij weer in actie. Dan staat de Grand Prix van Japan op het programma.

Barbara
Wat een talent is die Max toch. Zeventien jaar en al zo goed. Iedere keer laat hij weer geweldige dingen zien. Is Verstappen een toekomstig wereldkampioen? Ik denk het wel!

Heracles Almelo
Heracles blijft maar goed presteren. Na vier van de vijf wedstrijden dit seizoen te hebben gewonnen, werd dit weekend ook regerend landskampioen PSV verslagen. In Almelo werd het 2-1. Een geweldige prestatie van de ploeg, die zaterdagavond zelfs even de nieuwe koploper was.

Barbara
Een fantastisch resultaat van Heracles. Al jaren lang een stabiel beleid van voorzitter Jan Smit. Ze doen nooit gekke dingen. Halen vaak spelers op waar net iets mee is, die wat stout zijn of net mislukken bij andere clubs. Zij doen het vervolgens geweldig bij Heracles. Zo zie je dat goed beleid zijn vruchten afwerpt.

Neptunes
De honkballers van Neptunus zijn voor de derde keer op rij landskampioen geworden. Kinheim werd gisteren met 6-2 verslagen. Door de overwinning bracht de Rotterdamse club de stand in de Holland Series op 4-1. Het is de zestiende landstitel in de geschiedenis van de club.

Barbara
Een mooie prestatie van Neptunus. Drie keer achter elkaar kampioen van Nederland worden, is niet niks. Deze nominatie voor de Held van de Week is dan ook zeker verdiend.

Delen: