Word abonnee

Win een stedentrip t.w.v. €1.000 naar een City of Memories!

Deze winactie is afgelopen

Athene: stad van de Akropolis, het Dionysus-theater en de Tempel van de Olympische Zeus. Het is ook de stad waar Ajax – vernoemd naar een Griekse held – op 13 mei 1987 de Europa Cup II veroverde. De ploeg van coach Johan Cruijff won in de hoofdstad van Griekenland met 1-0 van Lokomotiv Leipzig.

 

Een prachtige locatie voor een stedentrip. Op reis maak je tenslotte onvergetelijke herinneringen. Samen met TUI mogen wij twee mensen heel blij maken met een stedentrip t.w.v. €1.000 naar een City of Memories. Wat je daarvoor moet doen? Vul onderstaande vragen in en laat je gegevens achter. Wie weet vertrek jij binnenkort samen met je reisbuddy naar jullie droomstad ↓

CITY OF MEMORIES | AJAX x TUI

Meer zien van Athene? In de serie City of Memories, een samenwerking tussen Ajax en TUI, blikt John van ’t Schip terug op die bijzondere dag in 1987 waar Ajax aan de hand van Johan Cruijff de Europa Cup II veroverde.

Bekijk de video

ACTIEVOORWAARDEN

Op deze winactie zijn actievoorwaarden van toepassing. Als je deelneemt, ga je hiermee akkoord. Deelnemen aan deze actie kan tot donderdag 22 december 2022. TUI zal na afloop contact opnemen met de winnaar. Bovendien krijg je als deelnemer €50,- korting per boeking op een stedentrip via TUI.