Word abonnee

Win een stedentrip t.w.v. €1.000 naar een TUI City of Memories!

DOE MEE & WIN

Denk je aan Wenen, dan denk je als sportliefhebber aan de gewonnen Champions League-finale van Ajax in 1995. Maar de hoofdstad van Oostenrijk is meer dan dat. Wenen is de stad van de Mozart-concerten, de Weense Wals, Schloss Schönbrunn, het Wiener Philharmoniker, Slot Belvedere en nog véél meer.

Een prachtige locatie voor een stedentrip. Op reis maak je tenslotte onvergetelijke herinneringen. Samen met TUI mogen wij twee mensen heel blij maken met een stedentrip t.w.v. €1.000 naar een TUI City of Memories. Wat je daarvoor moet doen? Vul onderstaande vragen in en laat je gegevens achter. Wie weet vertrek jij binnenkort samen met je reisbuddy naar jullie droomstad ↓

 

Op deze winactie zijn actievoorwaarden van toepassing. Als je deelneemt, ga je hiermee akkoord. Deelnemen aan deze actie kan t/m woensdag 5 oktober 2022. TUI zal na afloop contact opnemen met de winnaar. Bovendien krijg je als deelnemer €50,- korting per boeking op een stedentrip via TUI.

CITY OF MEMORIES | AJAX x TUI

Meer zien van Wenen? In de serie City of Memories, een samenwerking tussen Ajax en TUI, blikt Ronald de Boer terug op die bijzondere dag in 1995 waar Ajax voor de vierde keer de Champions League won.

Bekijk de video