Word abonnee

Turnen

Dromen van een pot met goud

Paul Beckers / Sport Art

Turnen

Dromen van een pot met goud

door: Marlies van Cleeff
23 maart 2020
2 tot 7 minuten lezen

Turnster Eythora Thorsdottir, boksster Nouchka Fontijn, schoonspringsters Inge Jansen en Celine van Duijn, meerkampster Nadine Broersen en judoka Frank de Wit hebben één ding gemeen: ze kunnen allemaal een steuntje in de rug gebruiken richting de Olympische Spelen van Tokio.

Keihard werken onze olympische helden naar hun ultieme doel: op het hoogste podium terechtkomen. De jarenlange offers die ze hebben moeten maken, zijn niet mals. Om nog maar te zwijgen over de financiële gevolgen die hun dromen met zich meebrengen. Vaak moet iedere euro bij elkaar worden gesprokkeld om nieuw materiaal te bekostigen
of om op trainingskamp te kunnen gaan. Sportfotograaf Paul Bekkers van Sport Art besloot om sporters een zetje in de rug te geven. Hij werkte samen met hen om fotografische kunstwerken te maken. Die zijn in een gelimiteerde oplage exclusief via de sporter en Sport Art te verkrijgen. De opbrengst gaat naar de sporters, die op die manier weer financieel gesteund worden. Kijk voor meer informatie en een overzicht van zijn kunstwerken op: paulbekkerssportart.nl.

Helden Magazine

Krijg jij geen genoeg van alle inspirerende sportverhalen? Kies het abonnement dat bij jou past én wordt abonnee. Zo ontvang je telkens de nieuwste edities op je deurmat, voordat het sportblad in de supermarkten te vinden is. Wil je een Helden Magazine cadeau doen? Het is ook mogelijk om een abonnement cadeau te doen, deze abonnementen lopen automatisch af. Daarnaast zijn de recentste exemplaren ook gemakkelijk te bestellen via onze webshop.

Delen: