Word abonnee

INSPIREREN DOOR SPORTVERHALEN

Wij zijn Helden.

Wij geven sporters en merken een podium om mensen met hun verhalen te inspireren. Om mensen zo gezonder en gelukkiger te maken en meer met elkaar te verbinden.

We geloven in de gelaagdheid van sportverhalen om jouw merkverhaal te vertellen. Altijd vanuit ons journalistieke hart. Zo maken we verhalen die raken. Die beklijven. Die motiveren. Die verbinden. Voorbij bloed, zweet en trainen.

De vorm waarin we verhalen vertellen is divers. Zo doen we dat al jaren in ons eigen Helden Magazine, online en op social media. Maar het liefst kijken we hoe we jouw merk activeren met strategie, concept en content.

Wij verbinden sport, merk en media.

Een greep uit ons werk

Groot en kwalitatief printbereik

Helden Magazine is dé plek waar sporters uitgebreid hun verhaal doen. Met een oplage van 35.000 bereikt Helden 174.000 mensen en 8.300 abonnees. Via Blendle en Tijdschrift.nl bereiken we 78.000 abonnees. Naast de reguliere edities maken we specials en kunnen we zelfs verhalen of magazines op maat maken.

Activatie via (online) mediakanalen

Via de website, nieuwsbrief en social media deelt Helden actuele inspirerende verhalen. Zo heeft Helden 1 miljoen maandelijkse social impressies en 5.000 vaste nieuwsbrief-abonnees. We maken online magazines, branded (video)content en doen live activaties.

Mini-campagne & storytelling

We kunnen nog meer impact realiseren met cross-mediale storytelling. Aan de hand van doelstellingen, denk aan lead generatie of fan activatie, ontwikkelen we een campagne en een sterke content- en kanaalstrategie.

Geïntegreerde campagnes

Wij kunnen partnerships activeren. Zeker met het oog op de lange termijn. Gefocust op de merk- en marketingdoelstellingen kunnen we activatiecampagnes ontwikkelen die aansluiten bij de merkboodschap.

Strategie & concept

Wij kunnen marketing- en sponsoractiviteiten met elkaar verbinden door het ontwikkelen van een centraal activatiethema. Zo zorg je voor herkenbaarheid en impact met langdurige partnerships in kunst, sport en/of cultuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw merk?
Neem dan contact met ons op:

Tom Taminiau
tom@helden.media