Word abonnee

Hebben, zien of doen

Hebben, zien en doen: Feyenoord-PSV

door: Kelly van Tilborg
20 maart 2015

De nieuwe biografie van Roy Keane, de wedstrijd Feyenoord-PSV en de roeiwedstrijd Head of the River. Deze week in hebben, zien en doen. 

Hebben: Roy Keane – de tweede helft
In zijn biografie vertelt de meedogenloze vechter van Manchester United over zijn carrière als profvoetballer en de tijd erna. Keane speelde jaren onder Sir Alex Ferguson als aanvoerder bij Manchester United en voor het nationaal elftal van Ierland. In zijn boek doet hij opvallende onthullingen en pittige uitspraken over onder andere Edwin van der Sar, hij bespreekt zijn vechtpartij met Peter Schmeichel en zijn onenigheid met Sir Alex Ferguson. Hij heeft het boek geschreven samen met Roddy Doyle.

Het boek is sinds deze week verkrijgbaar en is hier te bestellen.

Zien: Feyenoord-PSV
Dit weekend staat in Rotterdam de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV op het programma. Het klinkt als een topper, maar op de ranglijst staat de ploeg uit Eindhoven maar liefst 19 punten voor op de Rotterdammers. Mocht PSV winnen in De Kuip dan is de strijd om het kampioenschap én de tweede plaats zo goed als beslist. De wedstrijd begint zondag om 14.30 en wordt uitgezonden op Fox. NOS Studio Sport zendt ’s avonds een uitgebreide samenvatting uit van de wedstrijd. Die uitzending begint om 19.00.

Doen: Kampioenschap van de Amstel
Op zaterdag en zondag zal het Kampioenschap van de Amstel voor achten en vieren verroeid worden. Het evenement staat ook wel bekend als Head of the River en is het grootste jaarlijkse roei-evenement van Nederland. De dames en heren roeien dezelfde afstand van ongeveer acht kilometer van Amsterdam naar Ouderkerk. De eerste start zal rond 10.00 zijn en daarna volgen over de gehele dag verspreid starts tot ongeveer 17.00. Het evenement is toegankelijk voor toeschouwers.

Wil je meer informatie over Head of the River? Klik dan hier.

Delen: