Word abonnee

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je een lijst met de veelgestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden. Staat je vraag er niet tussen of is het antwoord niet afdoende, neem dan s.v.p. contact op met de webredactie.

Hoe kan ik Helden Magazine lezen?

Je hebt op verschillende manieren de mogelijkheid om Helden Magazine te lezen. Je kunt de meest recente editie van Helden Magazine kopen in de winkel. Als je snel en gemakkelijk je favoriete editie wilt bestellen, kun je dit doen via onze webshop (oude edities bestel je met 10% korting). Ook kun je een abonnement nemen dat bij jou past, waardoor je de eerstvolgende edities automatisch in je brievenbus ontvangt. Daarnaast kun je de Helden Media app downloaden om Helden Magazine digitaal te lezen.

Hoe kan ik Helden, de podcast beluisteren?

De podcastafleveringen met jouw favoriete (voormalige) Nederlandse topsporters zijn gratis te beluisteren via onze website of de Helden Media app. Daarnaast zijn ze ook te beluisteren via Spotify, Apple podcast of een ander podcast platform. Krijg jij geen genoeg van de meest inspirerende sportverhalen? Klik op het belletje in het podcast platform en ontvang een melding, zodra een nieuwe aflevering van Helden, de podcast online is. Zo mis jij nooit een afleveringen!

Hoeveel Helden Magazines worden er per jaar uitgegeven?

Helden Magazine verschijnt elk jaar met vijf nieuwe edities, waaronder een extra dik zomernummer én een extra dik eindejaarsnummer.

Wat is de verschijningsdata van de eerstvolgende Helden Magazine?

Helden Magazine wordt elk jaar vijf keer uitgegeven en op de dag van de publicatie wordt de nieuwe editie ook in de app zichtbaar. In 2024 wordt Helden Magazine 70 op 30 januari, Helden Magazine 71 op 26 maart, Helden Magazine 72 op 4 juni, Helden Magazine 73 op 13 augustus en Helden Magazine 74 op 12 november uitgegeven.

Hoe kan ik mij abonneren op Helden Magazine?

Ga naar: https://www.helden.media/abonneer/ of kies hier het abonnement dat bij jou past en wordt abonnee!

Waar kan ik mijn abonnementsnummer vinden?

Je vindt het abonneenummer in de bevestigingsmail van je abonnement. Kun je het abonneenummer niet terugvinden? Bel naar onze klantenservice op 020- 8947479 of mail naar klantenservice@helden.media.

Hoe krijg ik als abonnee toegang tot de Helden Media app?

  1. Ga naar de App Store of Google Play Store en zoek op Helden Media.
  2. Download de Helden Media app.
  3. Klik op ‘’meer’’ (rechtsonder), gevolgd door ‘’account’’ en vervolgens op ‘’Inloggen’’.
  4. Klik op ‘’registreren hier’’.
  5. Vul je gegevens in, e-mailadres en wachtwoord. Verifieer deze met je abonneenummer en postcode.
  6. Klaar! Je kunt nu inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Je kunt de app op meerdere apparaten installeren en gebruiken.

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Ben je sinds kort verhuisd? Zorg ervoor dat je eerstvolgende Helden Magazine bij jou op de deurmat valt en geef je adreswijziging door aan onze klantenservice. Bel 020- 8947479 of mail naar klantenservice@helden.media.

Ik heb mijn magazine niet ontvangen, wat nu?

Heb je een losse editie van Helden Magazine besteld? Wij hanteren een levertijd van 3-5 werkdagen. Is jouw bestelling na 5 werkdagen nog niet aangekomen? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@helden.media.

Heb je een fysiek abonnement op Helden Magazine afgesloten? Ga naar www.helden.media/verschijningsdata/ en check wanneer jij jouw eerste Helden Magazine ontvangt. Is jouw Helden Magazine niet binnengekomen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Deze is telefonisch via 020- 8947479 te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00 uur of mail naar klantenservice@helden.media.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

We vinden het jammer dat je jouw abonnement wilt beëindigen. Uiteraard helpen we je hiermee. Bel naar onze klantenservice op 020- 8947479 of mail naar klantenservice@helden.media.

 

Ik heb een suggestie voor een artikel of podcast, bij wie kan ik terecht?

Suggesties zijn altijd welkom en kunnen doorgestuurd worden naar info@helden.media t.a.v. de Helden redactie.

Ik heb een vraag over mijn abonnement, waar kan ik die stellen?

Voor vragen met betrekking tot je abonnement kan je terecht bij onze klantenservice. Bel naar onze klantenservice op 020- 8947479 of mail naar klantenservice@helden.media.